jueves, 28 de abril de 2011

EL MERCADO DE LAS FLORES DE BARCELONA

El Mercado de la Concepción, situado en la calle Aragón nº 313, es el más antiguo del Ensanche y uno de los tradicionales del centro de Barcelona.


Fue edificado en 1888 en estilo modernista, realizado en hierro a la vista y cristal. Junto a la estructura en hierro, se conserva el tejado original, recubierto de tejas policromadas.

Una de sus principales peculiaridades es que en la parte que da a la calle Valencia hay un mercado de flores que permanece abierto las 24 horas del día, para jardineros, viajeros y curiosos, ofreciendo una gran cantidad de flores de interior y jardín, plantas, arboles, así como semillas, abonos, tierra, tiestos… y como no, mercado de alimentos con verduras, carne, pescado…

1 comentario:

  1. Tothom preparat, perquè el dissabte 30 d’abril i el diumenge 1 de maig, es celebra el Dia de la dansa al Mercat de les Flors, i hi ha qui s’ha proposat posar a ballar tota la família, això sí, de la mà de bons professionals del món de l’escena i el moviment com ara Jordi Cortés, fundador de Lanònima Imperial; Marcel·lí Antúnez, ex-Fura dels Baus; o Juan Eduardo López, creador de La Marató de l’Espectacle i de Dies de Dansa.
    Entreu al web, inscriviu-vos i aprengueu junts, menuts i grans, moviment, improvisació, jocs de creació artística i sentit del ritme... Totes les activitats son gratuites.
    www.mercatflors.org

    ResponderEliminar